محل تبلیغات شما
شاید به خاطر بیاورید که شیائومی روزی Mi A1 را معرفی کرد. معرفی این گوشی در آن زمان کمک بسیار زیادی به پروژه اندروید وان کرد و در نهایت این سیستم عامل روی بسیاری از گوشی‌های ساخت برندهای دیگر هم مورد استفاده قرار گرفت. Mi A2 خیلی گوشی مطرحی نشد و استقبال زیادی از آن انجام نشد تا امروز که به نسل سوم این گوشی هوشمند رسیده‌ایم و شیائومی Mi A3 را معرفی کرد. این گوشی را می‌توان پروژه‌ای مشترک میان گوگل و شیائومی دانست که برای کاربرانی که به دنبال گوشی‌های اندروید خام هستند اما نمی‌خواهند گوشی‌های پیکسل را بخرند گزینه‌ای بسیار مناسب به‌حساب می‌آید.

طراحی

اولین چیزی که در این گوشی نظر شما را به خودش جلب می‌کند اندازه جمع و جورش است. می ای 3 گوشی‌ای بسیار خوش دست به‌حساب می‌آید که به لطف شاسی مناسبی که برایش در نظر گرفته شده به‌راحتی می‌توانید با یکدست به مدت طولانی با آن کار کنید. در قاب پشتی از شیشه استفاده شده که برای گوشی‌ای در این سطح قیمتی برگی برنده است. فریم هم از ف ساخته شده تا شیائومی نشان دهد که در تولید این گوشی هوشمند در بخش کیفیت هیچ کم و کاستی نگذاشته است.

رنگ‌های مختلفی برای این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده که ما رنگ آبی آن را در اختیار داریم. این گوشی در این رنگ جلوه بسیار زیبایی دارد و زمانی که در نور مستقیم خورشید قرار می‌گیرید موج‌هایی رنگی روی آن ظاهر می‌شود. به سبب جنس براقی که برایش در نظر گرفته شده به‌راحتی اثر انگشت و کثیفی را به خودش جلب می‌کند و مهم‌تر از همه اینکه گوشی بسیار لیز است و خیلی باید مراقب باشید تا از دستان شما سر نخورد. برای اینکه هماهنگی در طراحی به اوج خودش رسیده باشد رنگ فریم فی دستگاه کاملا هماهنگ با رنگ بدنه در نظر گرفته شده.

با وجود این که می ای 3 گوشی جمع و جوری است اما ضخامت و وزن کمی ندارد و این یکی از دلایلی است که شیائومی‌توانسته باتری ای با ظرفیت بالا در آن قرار دهد. قابی که برای لنزهای دوربین در قاب پشتی قرار گرفته بیرون زدگی خیلی زیادی ندارد و به همین سبب زمانی که گوشی را روی سطح صاف قرار می‌دهید گوشی لق نمی‌زند.

صفحه گوشی کاملا تخت است اما برای لبه‌های قاب پشتی انحناهایی دیده می‌شود که به سبب آن‌ها خوش‌دستی این گوشی بسیار بیشتر می‌شود.

جزئیات ظاهری دستگاه

در قاب جلو صفحه‌نمایشی با اندازه متوسط دیده می‌شود که بالای خودش ناچی را می‌بیند. این صفحه‌نمایش حاشیه‌های کمی ندارد و در این بخش مشخص است که با گوشی‌ای مقرون به صرفه روبرو هستید. خروجی صدای مخاطب بالای صفحه‌نمایش و چسبیده به قاب بالایی دستگاه است و هیچ اثر منفی‌ای در عملکرد صفحه‌نمایش ندارد.

سمت راست دستگاه کلیدهای ولوم و پاور را می‌بینیم که طراحی‌ای کاملا شبیه به هم دارند اما به سبب اینکه گوشی اندازه بزرگی ندارند دسترسی به آن‌ها بسیار ساده است.

پایین گوشی دو ردیف سوراخ قرار دارد که زیر یکی از آن‌ها میکروفون اصلی قرار گرفته و زیر یکی دیگر اسپیکر تکی گوشی. بین این دو ردیف سوراخ درگاه ارتباطی را می بنییم که از نوع تایپ سی است.

بالای گوشی جک 3.5 میلی‌متری صدا را کنار درگاه اینفرارد و میکروفون دوم مشاهده می‌کنیم.

قاب پشتی میزبان سه لنز برای دوربین اصلی است که در قابی مجزا به رنگ مشکی قرار دارند. بیرون زدگی این قاب خیلی زیاد نیست. پایین قاب دوربین‌ها فلش تکی را می‌بینیم که شیائومی تعدادی نوشته را هم در این قاب حک کرده است.


صفحه‌نمایش

صفحه‌نمایش برای دو نسل قبلی از نوع IPS بود اما شیائومی تصمیم گرفته تا از صفحه امولد برای این نسل استفاده کند. با وجود این در دو نسل قبلی کیفیت فول اچ دی برای صفحه در نظر گرفته شده بود اما در این نسل شاهد استفاده از کیفیت اچ دی هستیم که سبب شده تراکم پیکسلی زیر 300 پیکسل در هر اینچ باشد. صفحه‌های امولد برای کیفیت‌های پایین خیلی مناسب نیستند و به همین سبب صفحه‌نمایش یکی از نقاط ضعف این گوشی به‌حساب می‌آید. با چشم غیر مسلح به‌راحتی می‌توانید پیکسل‌ها را در این صفحه مشاهده کنید.

 

نور کم صفحه یکی دیگر از نقاط ضعف آن به‌حساب می‌آید. در نهایت روشنایی می‌توانید به نوری در حدود 636 نیتس دست پیدا کنید که خیلی عدد مناسبی نیست و زیر نور مستقیم خورشید نمی‌توانید خیلی روی آن حساب کنید. با وجود این عمق رنگ مشکی در این صفحه‌نمایش بسیار بالا است و به همین سبب به‌راحتی می‌توانید در محیط‌های با نور کم محتواهایی مانند فیلم را روی این صفحه مشاهده کنید و لذت ببرید.

صفحه‌نمایش می ای 3 اندازه 6 اینچی دارد که اندازه خیلی بزرگی به‌حساب نمی‌آید اما همین صفحه نه چندان بزرگ اندازه کوچک و جمع و جوری را برای این گوشی به همراه آورده است. حاشیه‌های صفحه‌نمایش آن‌طور که در گوشی‌های پرچم‌دار می‌بینیم کم نیستند اما در این رده قیمتی حاشیه‌های زیادی ندارد؛ به خصوص در قاب بالایی صفحه‌نمایش می‌بینیم که به لطف ناچ قطره‌ای که در این بخش در نظر گرفته شده حاشیه بالایی نسبت به حاشیه پایینی ضخامت بسیار کمتری دارد و همین امر سبب شده حدود 80 درصد از قاب جلو در اختیار صفحه‌نمایش باشد که عدد مناسبی برای یک میان رده به‌حساب می‌آید.

سیستم عامل این دستگاه اندروید وان است که نسخه‌ای از اندروید خام به‌حساب می‌آید و بنابراین در بخش تنظیمات صفحه‌نمایش گزینه‌های متنوعی دیده نمی‌شود.

Night Light: با فعال شدن این تنظیم پیکسل‌های آبی خاموش یا کم نور می‌شوند و نور پیکسل‌های زرد است که به‌عنوان نور غالب روی صفحه دیده می‌شود. این نور زرد کمک می‌کند تا بتوانید در نور کم با صفحه‌نمایش گوشی راحت‌تر کار کنید به علاوه اینکه راحت‌تر به خواب می‌روید. برای این تنظیم شاسی‌ای در نظر گرفته شده که توسط آن می‌توانید میزان نور زرد را کم یا زیاد کنید.

Ambient Display: تنظیمی است که با فعال شدندش زمانی که نوتیفیکیشن جدیدی برای گوشی می‌آید صفحه گوشی روشن می‌شود اما نه به طور کامل و آن نوتیفیکیشن را به شما نشان می‌دهد.

تنظیم خاص دیگری در این بخش به چشم نمی‌خورد و همان‌طور که اشاره کردیم این به سبب استفاده از اندروید خام روی این دستگاه است.

سخت‌افزار

چیپستی که برای این گوشی در نظر گرفته شده ساخت کوآلکام است. این چیپست به نام اسپدراگون 665 است که معماری 11 نانومتری دارد. روی این چیپ پردازنده‌ای 8 هسته‌ای قرار دارد که 4 هسته آن فرکانس 2 گیگاهرتزی و 4 هسته دیگرش 1.8 گیگاهرتزی دارند.

پیکسل 3a امتیاز 100 را از DxOMark دریافت کرد

اطلاعات جدیدی درباره آنتن آیفون SE 2 منتشر شد

چه اینترنتی برای استفاده از سرویس گوگل Stadia لازم است؟

گوشی ,قاب ,صفحه‌نمایش ,سبب ,نور ,صفحه ,در این ,این گوشی ,گرفته شده ,در نظر ,نظر گرفته

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فاز صدا glanealcere Lauren's site stabnonampper lochumona راز دل جز تو با چه کس توانم گفت... مرجع مقالات رسمی طراحی سایت geoclossagu زندگی سوی کمال Rhonda's game